Ha jól tudom ez Fülöpháza határában fekszik.A ,,sivatagi rész.Még sose voltam ott,de jó lenne egyszer. Bár Magyarországon is láttam sok gazzal benőtt, elhanyagolt részt azok mindig sivatagra hajaztak.Bar ezek többnyire hasznosítva lettek azóta.
A ,,sivatagot,viszont meg kellene őrizni eredeti formájában, hiszen különleges.Hazudik aki azt mondja nem nézné még egyszer.Ha Magyarországon van lehetőség, tegye meg.Ha nem.menne afrikába érte hogy sivatagot lásson,hiszen az nem egyszerű mulatság.Bar én szívesen mennék egyszer Afrikába is.A nagy éhínség, járványok stb.miatt sokan óva intenek tőle, de kitartok mellette.
OFF Elborzasztó hogy rengeteg szállitmányt lehetne az afrikaiak megsegítésére fordítani de nem teszik meg.Adnak ugyan, de vajmi keveset ahhoz képest amit még lehetne.Alapcél lehetne hogy jólétbe éljen mindenki.
Bár nem jártam igazán szegény környezetben még, mindig megérintett (mint sokakat) bizonyos országok létminimuma.Vagy alatta.Ha egyszer eljutok oda, biztos viszek segélyszállítmányt.Nyilván saját korlátaimon belül.
Kiskunhalas, Fülöpházát viszont jövő évre tűztem ki.Kb fél napos út, ezért összekötöm valamivel.Szállás nem gond, elalszom a homokban is.Ki tudja, a szaharában hol tudnék aludni😄ott ugyanez várna.Reggel ugyanolyan napra kelnék mint itthon.