Mai szösszenetem Mp-ről. 3 hónapja van egy olyan pörgésben, hogy napi 2-3 órát alszik, és nem bír leállni. Már a választás másnapján sem bírt, erre most kijött ugye a videó, hogy a megafonos gyerek utánament, és akkor abból balhé lett. MP rendesen be volt állva, részegen posztolt fészen is, amit gyorsan levett ( ismerős helyzet, hál istennek már túl vagyok az ilyen dolgaim javán). Tömörítve, szerintem ő egy pszichológiai jelenség mániákus oldalán van- miért nem alussza ki magát, és tombol reggelig, úgy, hogy két naponta repked Brüsszelbe meg a magyar meccsekre-, de tényleg, a követői nem látják, hogy ebben van valamiféle pszichés abnormalitás? Ez a tülpörgöttség nem tarthat ki még két évig, jönni fog a másik oldal, a Judit által elmondottak, meg esetlegesen a pszichiáter/ pszichológus. Értelmes ellenvéleményeket meghallgatok, de én még ilyen eszelős mániákusságot ( pszichológiai értelemben) a politikában keveset láttam eddig, függetlenül a kormánypárti sajtótól. Akik a hívei, azoknak nem probléma ez, hogy 3 hónapja pörög és tegnap épp részegen tombolt ( függetlenül a körülményektől), és hogy nem bír leállni? Ebből a mai napi képem alapján róla óriási katasztrófa lesz, mert egyszer az idegrendszere vagy akár a teste nem fogja tovább bírni, jön a megzuhanós szakasz, ez nekem egyértelmű, már csak az a kérdés, mikor. Onnantól fog elsötétülni sokak reménye, és az nagyon szomorú lesz.
Ez egy laikus vélemény volt, nem vagyok az emberi psziché szakértője. Akár lehet pszichológiai magyarázat is erre, amit írtam, csak ne pszicho-, szociopata vonalon, abban már rág elvesztem.