Karakhul82
2024.06.20
|
|
0 0
1574
|
Az remek ha mindenki jól van.. Akkor kérdezek,hátha valaki tud valami okosat írni.. Ja,nem Magyarországon élek ezt csak megjegyzem. Néha vizeléskor előfordul,hogy érzek egy olyan érzést mintha pengével megvágnák a húgycsövem,vagy karcolnák,és ég,meg csíp is,és utána picit vérzik.. Ezt idén már többször éreztem.. pár napig rossz,utána jobb lesz,aztán egyszer csak minden előjel nélkül megint.. már nagyon unalmas,és nem gondolom azt se hogy normális lenne.. Voltam urológusnál.. szerinte homok mivel a húgysavam eléggé a felső határon van.. Na most.. kaptam allopurinolt,de szart sem ér,ugyanúgy előjön.. kaptam egy német gyógyszert Phytoren a neve.. tavaly volt egyszer ilyen gondom már,de akkor ez a kapszula segített.. most nem akar.. illetve legutóbb felírt Blemaren pezsgőtablettát.. nézegetem a ph.t is,igyekszem a 6os részben tartani,de azért reggelente inkább 5 a ph napközben meg 7 körül van.. de amennyire lehet azért ezek között mozog.. Szóval most már nagyon nem tudom hogy mitől van ez,mert valahogy nem akarom elhinni hogy a vesehomok ilyet tud csinálni.. Mindenhol azt írja neten hogy a homok kb semmilyen tünetet nem okoz.. orvos szerint okozhat.. nyilván ő tudja jobban,de ennyiféle gyógyszer és még mindig.. nem igazán értem már hogy lehet ez.. Akinek volt/van vesehomokja tapasztalt ilyesmit?!Illetve aki szedte ezt a Blemarent,ezt meddig kell szedni?!Van aki állandóan szedi?! Hátha ír valaki valami okosat.. |
|