Tudom, hogy mindenhol van balhé, de itt most nem is erről volt szó, hanem a hangulati elemekről.
Neked, mint volt Hali B-közepesnek ezt hiába írom, de számomra rendkívül visszataszítóak azok a fekete pólós , nagyfejű kopasz , edzőtermekben kigyúrt fazonok. Az ő stílusukhoz nyilván az olyan szurkolás passzol, ami erőt fitogtat, a szélsőjobboldali beállítottságuk miatt pedig belevisznek történelmi dolgokat is a szurkolásba. Ez egyértelműen egy kormánypárti szurkolói sereg.
Mi viszont egy baloldali, kosárlabda szerető városban élünk és nem az erő fitogtatásra vagyunk kíváncsiak. Az tök jó, ha valaki edzőterembe jár (én is tettem ezt régebben), de azt nem kötelező utána "felhasználni" egy sportrendezvényen.
Inkább legyen olyan jellegű hangulat, mint amit a Reptér c. számmal szerettek volna elérni, ott csak azzal volt nekem a gondom, hogy egy nagyon monoton dal és szerintem lehetne sokkal hangulatosabb (dallamosabb) számmal is egy hasonlót összehozni. A Falco-induló például nagy kedvencem, mert pörgős és zeneileg is élvezhető.