Marci14 Creative Commons License 2024.06.15 -10 2 421464

Mikor legutóbb ilyen történt, akkor nem pont a kosárlabda csapat lett megbüntetve? 

Na éppen ezért mondom, hogy hosszútávon minden sportegyesületnek (és színháznak, művésznek, kultúrális szereplőnek stb-stb) jobb ha a piacról él meg. Akkor egyfelől nem kell konstansan segget nyalni, másfelől attól sem kell tartani, hogy ha az aktuális polgit, képviselőt, minisztert leváltja a nép, akkor a következő majd nem fog nekik forrásokat biztosítani. Tudom nehezebb. Tudom, több munka van azzal, hogy keressünk valódi szponzorokat, meg elérjük, hogy minden mérkőzésen telt ház legyen és a szurkolók hajlandóak legyenek kifizetni 15-20 eurót egy jegyre, tudom tehetséges játékosokat is nehezebb kinevelni, mint hozni a 20 ezer eurós légióst. De ott legalább tényleg nem függ mástól az adott sportegyesület, nem kell rettegnie a választásoktól, hogy mi lesz ha a kosárlabdát kedvelő polgi helyére jön egy kosárlabdát nem kedvelő. És igen, lehet, hogy tisztán piaci körülmények között nem lenne pénz öt légiósra, csak háromra, meg olyan fiatal magyarok is kapnának 15-20 percet kényszerből, akik most a kispad végére is alig férnek oda, és talán BL vitézkedés sem lenne az aktuális zászlóshajó részéről, de számomra biztosan szerethetőbb lenne az egész. Lerágott csont tudom, nem is folytatom, mert biztos unjátok már. 

Előzmény: Artúr Doki (421453)