Törölt nick Creative Commons License 2024.06.12 0 1 7151

Nem minősítettem nyerészkedőnek. De nekem, mint adományozónak scheißegal, hogy mi történik a cuccal, miután megszabadultam tőle. :) Részemről az is megteszi, ha egy ember abból él, hogy közbeavatkozik ebbe a folyamatba, legyen az a konténert ürítő cég vagy a konténerből kibányászó feketéző. Azt viszont nem tartom megfelelőnek, ha baleset és életveszélyes konténerek vannak, ilyen esetben a konténer üzemeltetője leszophatja egy döglött kutya orrát, max. mellé rakom a csomagot, de bele biztos nem. Mint olvashattad, erőfeszítést is vagyok hajlandó tenni a recycling érdekében, sokszor adtam be a vöröskeresztnek, tettem konténerbe vagy vittem el adományboltba. De ahhoz simán jogom van, hogy elvárjam, hogy a konténerek biztonságosak legyenek. Ha a cég nem tudja megoldani, hogy a konténere hülyebiztos legyen, akkor tőlem lehet az is a deal, hogy nekem kell elvinni egy gyűjtőudvarba, oda is el fogom vinni, nem ragaszkodom a konténerhez. Vagy kirakom a lomtalanításba, mert nekem az is megfelel, ha a lomisok szedik össze.

Előzmény: félrehulló kecskefű (7115)