Hogy Sammy-t nem lehetett másképp elviselni? :-) Én mondjuk a Dave era fanja vagyok, de el kell ismerni, hogy amióta Sammy elhagyta a VH-t, szerintem sokkal jobb dolgokat csinál. Nekünk csak a Marching to Mars van meg, de az jó kis album.
Egyébként meg a - ha jól emlékszem 87-es - I Never Said Goodbye c. SH album szerintem etalon, és egyike minden idők egyik legjobb rock albumának. Zabos is vagyok, mert évek óta keresem, és soha egyik lemezboltban sincs meg. A kazit meg már ronggyá hallgattam, szóval jól jönne egy cd. Persze minden más lemezéből van egy csomó, csak ez nincs meg soha.
Egyébként a Warner Bros-t megértem, mert a 80-as években a Van Halen AKKORA SZTÁR VOLT Amerikában, hogy azt nehéz elképzelni. Ha azt mondod egy amerikainak hogy Eddie Van Halen - még akkor is soha nem hallgatott rockot - pontosan tudja, hogy az egy gitáristen. Ő gyakorlatilag egy élő legenda, egy szupersztár volt már a 80-as években!
Szóval amikor a Warner kiadja az egyik legnagyobb sztárcsapatának a lemezét, gondolom nagy eladásokra számít. A Sony is azt várja Michael Jacksontól, hogy kasza legyen... (de jó is az a Beat It nóta, Eddie szólógitár, Lukather ritmus...)
De Eddie hajlamos mindig az aktuális énekest isteníteni, a régit pedig lehúzza. Így volt ez mindig is, és így is lesz... Dave-et is lerántotta, aztán Hagar-t, aztán megint DLR, most várom a következő lépést.