A ráma megigazítható. A titán visszamattítása-csiszolása nem olyan egyszerű történet, konkrétan a homokfúvott (semmilyen direkcióval nem rendelkező) felületet nem is nagyon lehet reprodukálni (gyárilag is "sörétező" kamrában csinálják), de finom mattító-korongon szálra lehet húzni.
A szerkezet viszont tényleg azért dilemma, mert ehhez a werkhez egészen konkrétan semmiféle pótalkatrészt sem lehet beszerezni - ha szükséges volna - és ami még szomorúbb, hogy nagyon magasra pozícionáltsága és ára ellenére valójában nem egy kiemelkedő minőségű és remekbe sikeredett konstrukció, egy erősen a DD-modulokra hajazó (szerintem konkrétan részben azokból építkező...) "olcsósított" himbás rendszerrel, aminek sok olyan baja tud lenni a vékony lemezkarok-emelők miatt, ami korrekt módon csak új alkatrésszel oldható meg - ami viszont ugye nincs...
Nem is tudom, mit mondjak, nagyon nem szívesen foglalkozom vele én sem, nem csak, hogy hálátlan szerkezet, de ha egyszer gond van vele, akkor sokszor nem is hozható már igazán rendbe - a márkaszerviz ugyan csillagászati árat kér, de az a helyzet, hogy egyáltalán nem is szervizelik-javítják ők sem ezeket, hanem minden esetben egész egyszerűen kicserélik újra...