Udvozolek kedves Beki,azt is akartuk hogya topic azokhoz is szoljon akik meg nem voltak ott.Az ellentmondasaiban, az elmeselt esemenyek hetkoznapisagaban azt hiszem sokat tudsz meg,mast mint az utikonnmyvekben es biztosdan mast mint a filmekben.A filmek nagy ressze komponalt helyzetek ahol a hosok egesz nap whiskyt szodaval vagy nelkule isznak es egyik szep hazbol a masikba vizitalnak.Van ez igy is kivetelesen.-A mindennapi eletet a kedves tarsaink meselik el mindenki sajt szemelyes tapasztalatat.
Kedves Tiborom,most eppen nem Parizsba voltam hanem Olaszorszagba,Toszkanaba,Liguriaban es Emilia Romagnaban(Firenze,Siena,San Giminniano,Pisa,Lucca,Bologna,Modena,Cremonna,Rappalo,Alassio stb.).EWrrol majd irok masvalahol ha ehgy tarsunk keresere-babi nicknevu- nyitok egy uti lemeny topicot,mosrt van a szezonja.
Azt mar irtam Neked hogy tavaly meglatogattam a Memorialt Normandiaba,persze az esemenyeket mar gyermekkoromban is tudtam(jobban mint most)es igy kovethettem,Bayonneban,Caen -ban es arrafele a haboru utjat.