RAF2
2000.05.28
|
|
0 0
3063
|
helo lore!
sajnos nem volt idöm képeket szerezni,ugyanis lelopták a rendszámtáblákat a polóról tegnap éjjel és a rendörségen kellett mennem intézkedni ma.kaptam ideigleneseket azokat már felraktam,remélem ez nem tünik el.az elmúlt két hét alatt ez a második incidens a kocsival kezdem unni a dolgot.
nem te tudod rosszul hanem két autóm van,a poló és egy opel kadett.az utóbbit akarom kicserélni egy az egybe egy 740-esre,asszem többet érek vele.
nem akarom megszólni az opelokat,de ez az egyetlen német gyártmányú kocsi ami sohase vennék meg.azon kivül hogy keveset fogyaszt más jót nem tudok róla mondani,ami nem nagy dicsöség mivel 15 évvel elött a skodákra is ugyanezt lehetett el mondani :))
most este láttam az udvarunkon egy eladó 240-est marha olcsón,holnap csak kiváncsiságból felhivom a gazdáját,valamelyik szomszéd lehet.jól karban tartott példány kivül belül tipp topp,hátha motorikusan is az.lehet hogy 240 lesz abból a 740-böl.jó lenne ha összejönne mert nem nagyon lenne kedvem a nyáron a polóba szorongani 2400 km-t magyarországig. |
Előzmény: lore (2972)
|
|