GroundZero Creative Commons License 2000.05.28 0 0 620
ses, ez bunkóság!!! Megígérted, hogy a rímekért, melyeket emilben kértél tőlem két hete, mert neked már hetek óta 1 sem jut eszedbe, valahogy majd a nagyközönség előtt mondasz köszönetet. erre mi van? Rakod fel őket sorban, és sehol egy köszönet!!!
Fiúk, ha hozzátok is fordul hasonló kéréssel, ne dőljetek be neki!!!!

Vuru: almighty: hatalmas, mindenható. Gondoltam, a topikgazdával nem árt jóban lenni... :)

dxtn, valóban sikerült beletalálnod, ezzel a telefonossal, de naná, hogy nem várjuk el tőled, hogy átolvasd az összes eddigit, mi megtettük, mégis lelopjuk - újrafelfedezzük, that is - egymáséit néha... nekem valóban jobban megy ez (is) a többieknél, de ez van, nem? :))))))))
Én biztos ami biztos, betáraztam magamnak 6-8 lopós rímet, kezd lefogyni a készlet, de sebaj.

Na, és akkor a hétvége termése, első rész:

Ezt a nagy hengzavart az okozza, hogy a lány ruháit próbálgatja
Azért e hatalmas csatazaj,
Mert öltözik, mint huzat a csaj

Esés közben kellemetlen helyen landolt kényes testrészén
Elkapta a karfát,
Ma műtik a farkát.

Szarvasbika már régóta vándorol mégesen, de képtelen levedleni szarvkoronáját
Már több napja dúlva csatangol,
De nem szabadul az agancstól.

Bár még az életben nem került eléjük a kicsi ázsiai kutyafaj, de akkor is éljen ez a kis falu!
Nem láttak még csihuahuát,
Nem baj, így is viva Csát!

A Sandokános nagy sikerére való tekintettel:
A téli vetélkedőn a műszaki főiskola járműve nyert, melyet az intézmény maláj tigrisnek öltözött tagja vezetett
Magasan nyert a Kandó szánja,
Kormánynál a suli Snadokanja.

spori, neked:
Nem segített a sóhajok tengere: nem árusíthatom a dél-amerikai foci kontinensbajnokságon mártásaimat
Nem hatottak a sopánkodók,
Nem lesznek a Copán sodók.

Nem érdekel a többi táborozó véleménye, szerintem az én maszkom a legjobb a jelmezbálon
Bármit mond a kemping,
Szerintem a képem king!

Ha már ilyen régóta keresem a pékárút, hát nem érdekel, ha sérüléseket okoz, ha megtalálom, bármily kemény is, feldarabolom!
Szakadjon bár tenyér, köröm,
Ha megkerül a kenyér, töröm!

tanár próbálja szavak nélkül megtudni egy diáklánytól, vajon figyelt-e, és ezen okból az előadás topikja felől érdeklődik
Ez a néma talány:
Mi a téma, na lány?

Ha mongol valutával honoráljátok, akár baromfival is hajlandó focizni
Fizessetek tugrikot,
És ő vígan rúg tikot.

Miniszterelnökünket igazolandó azt vizsgálom, vajon léteztek-e magyar indiánok?
Azután a tény után kutakodák,
Voltak-e magyar ajkú dakoták?

Ókori legenda egy szamárról, aki ékes szónoklatával igázta le a pannóniai várost
Mondott pár ravasz iá-t,
S bevette Savariát.

Na, jó, abbahagyom, mert ses megint hozza a szintjét, és elkezd b+elni...

Előzmény: ses (618)