lore Creative Commons License 2000.05.28 0 0 3048
Szevasztok,

felgyógyultam enyhe gyomorbajomból. Triz te jössz. Amúgy kukkol ám a radai rosseb!
2000-ben ma bicikliztem a legtöbbet, 4.1 km-t. Lehet, hogy nekivágok vmelyik reggel, a Gellért tér alig több mint 12km. Visszafele meg tetőcsomagtartó. Pfúj, lusta lore.

Oyabun,
kíváncsi vagyok fargo élménybeszámolójára (sztorikból kifogyhatatlan), ha lehet a kommentáraiddal együtt :-) Dugjátok össze buksitokat mikor lehet megejteni (kapitális zabálással). Vendégeim vagytok, lore-öccs tejelt... :-))))

Oriza,
kívánok neked felgyógyulást. Ha leszoknál a füstölésről, könnyebb lenne. Nekem is volt ilyesmim, ami még tüszős is volt. Kitűnően lehet fogyni :-)
Füvet nem kell naponta nyírni vazzeg! Azt a városi agyadat, hogy mé nem nevelte mög senki te gyerek!
Mosmár le lehet szálladni a kocsitémáról, mert igenis a vectrát mostam le előbb. Hiába szeressi az ember a volvot, azér amibe ül az az első :-)

Ja, 6-án a gyorsulási lehet, hogy nem fog összejönni, lore előad. Ha 6-án kell, akkor term este okés, ha 7-én akkor meg nem biztos :-(

lore
ps: szétrugom a töködet Oya, ha nem szervezed le ezt a kajálást! :-)