na miután átolvastam az új MHH-t,eléggé elborította piciny kis agyamat a Fanzine rovatban olvasott vélemény a Mindcrime-ról..ööööö......inkább az akasztott ki,amit visszamenőleg olvastam ezekről a balfaszokról...tökéletesen egyetértek a levél írójával!!!!!!
....az elmúlt fél évben kétszer is írtak róla a tisztelt szerkesztők,csak azt nem tudom,hogy milyen célzattal,hogy lejárassák őket keményből vagy a másikat nem tudom.....
AMERIKA KAPJA BE!!!!!!!!
....mi az,hogy hazai csapatnak semmi esélye kinn,az "ÁLOMFŐDÖN"?????
.....méghogy labdába sem rúghatnak a hazai csapatok kinn,a "ZENEI ÉLET KÖZPONTJÁBAN"????
....úgy látom mind-ék nem olvasnak újságot,nem bújják a neten friss hírek után......hisz mindenki arról beszél,hogy II,EURÓPÁBAN van a nyüzsi,az ÉLET!!!!!!!
.....azt tudnám,hogy mia fenét keresnek ilyen senkiházi suttyók a lapban....1500 eladoo példány,nem semmi!!!!
...szerintem egy VHK többet ad el,sokkal jobb mind a ZENEI,mind a szövegviláguk!!!!!!!...ráadásul kinn ismertebbek a nagy átlagtól....tessék csak utána olvasni,megéri!!!!!
...ha jól emlékszem 3 év alatt voltak kétszer a lapban...ettől azért többet érdemelnek,nem???!!!!
...úgy,mint a SEAR BLISS!!!!!!
...ők is voltak külhonban turnézni,nem is akárkikkel(MARDUK!!!)...!!!!!
...nem olyan kis sokadvonalbeli amcsi csapatokkal,akikről még senki sem hallott!!!!
....csak egyszer kapjam ezeket a kezeim közé!!!!
...minden az amerikait utánozza?????...hhmmmm....ők biztos,de nem hiszem,hogy Nagy Andrisék vagy Lujóék (VHK) ezt tennék!!!!!!....de mondhatnék itt másokat is!!!
....biztos vannak hatások,de hol nincsenek????
...teljesen ki vagyok akadva!!!!!
....milyen imázs kell egy magyar csapatnak?????
...először is zenélni tudjanak!!!!
.....szerintem sokaknak a ZENÉN van a hangsúly,nem azon,hogy milyen göncökben nyomuljon......persze jó ha van látvány is,de ne ezzel próbáljuk kompenzálni a zenei tudatlanságot!!!!!
....akkor ki kell menni a "csodák országába"!!!!
...ha valakinek az jelenti egy kinti fellépés,hogy egyszerre elszív egy kiló füvet,az már gáz!!!!
...csak a zöld meg a nap.....szép!!!!
.....velős mondanivaló!....akkor inkább ne mondjon semmit!!!!!!!!
..."gratulálok" a mindcrime-nak!!!!!...igazán "nívós" csapat......csak így tovább!!!!!