Sokan írják ezt, hogy Vidin maradásának feltétele volt, hogy erősebb csapatot építhessen.
Én amit olvastam ott annyi állt, idézem:
"Ha itt folytatom, akkor először is tudnom kell, milyen csapatot lehet építeni a következő idényre.”
Az már csak a szurkolóktól jött szerintem, hogy ez egyenlő azzal, hogy a következő idényben jóval kedvezőbb anyagi feltételek mellett dolgozhat.
Ez már csak azért is érdekes lenne, mert a nyilatkozat után egy héttel alá is írta az új szerződését és elég hihetetlennek tűnik az, hogy a szolnoki vezetőség ezalatt az egy hét alatt talált olyan forrást, ami a (Vidin szerinti) Falco-hoz képest harmadannyi költségvetést ha nem is kiegyenlítené, de jóval közelebb hozná a két csapat anyagi lehetőségeit.
Ergo azzal ő is tisztában van, volt, hogy egyik pillanatról a másikra nem fog tudni bajnokesélyes csapatot építeni, mert ha azt nézzük, akkor az idei évhez képest csak az jelentene előrelépést, ha mindkét sorozatban aranyérmes lenne a csapata.
Erre pedig jelen pillanatban azért valljuk be, még a legvérmesebb Olaj szurkolók sem mernének nagy téttel fogadni.
Így maradt számára az, hogy a lehető legjobb ajánlatot fogadja el, aml ezek szerint szolnoki részről érkezett.