Akkor képzelj el engem, aki 86 m2-ről költözött 51-re, és az új kéró is tele volt leamortizálódott mindenfélével.
Csak szekrényt tizenhetet vertem szét, a zasszony meg a mutter ruhái vagy harminc legnagyobb méretű szemeteszsáknyit tettek ki, abból 15 zsák használható ment a Dankó utcai hajléktalanellátónak. Két lakás teljes konyhafelszerelésének a 95%-a elajándékozásra került. Három nagy szatyor ólomkristály váza meg mifene könnyen gazdára talált de a mutter nippjei (nagy, herendi darabok) valszeg a szemétre kerültek, csak becsületből vitték el őket az üvegárúval. :)
Ezen az 51 m2-en hét plafonig érő szekrénybe (3,40 belmagasság) meg a plafonig három oldalról telerámolt spájzba annyi cucc került hogy amikor megmurgyelek sok-sok jóanyám lesz amíg kirámolják. :)
Más. Megjavítottam egy hölgyismerősöm eldugult porzsák nélküli Rowenta porszívóját, azután felporszívóztam vele a kérót. Annyira megtetszett a kezelése hogy vettem én is egy ugyanolyat. Úgyhogy az évi kétszeri úútálatos porszívózást felcserélem évi hatszori örömporszívózásra.
Mindezt stílusosan, kis fehér köténykében, pucér seggel és csokornyakkendőben fogom elvégezni megadva az örömporszívózás módját. :))))