Bookshie!
akkor ne köntörfalazzunk tovább....
remélem elolvasod és megsértődsz!!!!!!
ami kb-t illeti, nagyon sajnálom, hogy elloptam tőled a szerelmed. de mondtad, hogy lemondasz róla. akkor meg mit rinyálsz utána, csak ezt nem értem. nem én kértelek rá, hogy ilyet tegyél, mégis ezt érezted helyesnek, akkor edd is meg amit kifőztél. eddig megpróbáltam visszafogni magam, de nekem is van ám pofám! sőt még bőr is van rajta, hogy kimondjam, mit gondolok.
és igenis azt gondolom, hogy nálad nagyobb mártírjelenséget nehezen lehet találni. először lemondasz, aztán megsértődsz, ha mégsem veled van foglalkozva egy kicsikét, ezzel a figyelmet magadra irányítod és megint te vagy az imádott. és félre ne érts kérlek!!!!
engem ez nem zavar!!!! te vagy az egyetlen, aki felháborodik, ha esetleg nem
csak vele van foglalkozva. (jogosan állíthatod, hogy hasonlókat én is tettem, de nem hiszem, hogy azt bárki komolyan is vette. ha igen, attól elnézést kérek, én viccelni próbáltam. lehet, hogy nem jött be, de ez már mindegy. az biztos, hogy te nem viccelődésből játszottad a sértődött kisasszonyt)
ha legközelebb pedig valamivel meg akarsz bántani, hogy magamra vegyem a célzást, és ne más bűnhődjön a vétkeimért, akkor azt ott tedd, ahol tenni kell. ne a hátam mögött, ha megkérhetnélek rá.
na ennyi, részemről akár le is zárhatjuk a témát, persze, téged is megillet a szólás joga, mint bárki mást itten! remélem a végén elszívhatjuk a békepipát, s ha nem is úgy mint korábban, azért talán meg leszünk egymás mellett. nem hiszem, hogy emiatt bárkinek is le kéne lépnie innen, de ha te mégis ezt érzed a legjobb megoldásnak, hidd el sajnálni fogom. és ezt komolyan mondom. szerintem meg tudunk egyezni kultúrált emberek módjára. azt sem hiszem, hogy bárki/miről le kell mondanunk (egyikünknek sem!), szépen osztozkodhatnánk a jón....
ha te nevetségesnek tartod ezt az elképzelést, akkor kérlek szólj, hogy fogjam már be a pofám, és akkor nem koptatom fölöslegesen az ujjaimat. remélem nem így fog alakulni.....
ezzenel akkor ezt a témát bizonytalan időre lezárom. amíg a másik fél meg nem jelenik. remélem meg fog. akkor hát
üdvözlettel,
paulina