Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.30 0 0 174

Az a csávó nagyon fura fazon volt, már a megjelenésében, viselkedésében is, na persze ennek a hétnek a játékos felhozatalában van ilyen jónéhány.

Ettől függetlenül egyértelmű, hogy lényegében - egy-két speciális téma kivételével, mint például a "Vegyjelek" vagy a "Kutyafajták" volt - szinte lehetetlen belőni, hogy egy témakörben milyen kérdések lesznek, a "Szomszédos országok" kapcsán sem ételfelismerő kérdéseket vártam volna, de Zorán is csak annyiban kapcsolódik ide, hogy szerb származású. (Azaz megdőlt az az elmélet is, hogy ha a témakörben ott van az országok/országai megjelölés, akkor vaktérkép várható.)

Egy másik témakörben meg tetszett, hogy itt például Szent István, Széchenyi István és VV Szabolcs egy kategóriába került az RTL-nél, azért talán van némi különbség a történelmi jelentőségük között.

Na meg nem tudom mennyiben az alapműveltség része, hogy valaki arcról felismerje az RTL-en huszonvalahány éve mutogatott jóembert (mert hogy azon kívül, hogy a TV-ben mutogatták én nem tudok jelentős tettéről), aki például Majoros útól eltérően azóta nem is nagyon tűnt fel a TV-ben.

Előzmény: shadoe (172)