Ez a kereskedelmi tv kompatibilis vetélkedő.
Egyébként nálam még kb az elfogadható határon belül van, ma ez megy, legyenek ilyen kérdések is, csak valóban, ha állandóan celebek + szuperhősök vannak, az egy idő után cseppet önismétlő lesz, pont úgy, mint ahogy ezek az alakok vándorolnak műsorról műsorra - hol műsorvezető, hol zsűritag, hol versenyző -, úgy látszik, még itt sem lehet megszabadulni tőlük, mert számos témában előjönnek.
Többek között az ilyen figurák miatt nem nézek szinte egyáltalán ker tévét kb 20 éve.
No de ez a személyes választásom, ők meg belőtték a célközönséget, akiknek vélhetően kellenek ilyen kérdések (is).
Azt nem tudom, az eredeti verzióban milyen jellegű kérdések vannak, de nem nagyon vannak illúzióim.
Egyébként a legjobban az olyan párbajokat élveztem, mint pl az Afrika országai, még ha fele annyit sem tudtam, mint a versenyzők, de ott valamit megvillantottak a tudásukból mind a ketten.
Elfogadom, hogy nem minden témakör ilyen, kellenek lightosabbak is, az arányokat tekintve pedig valószínűleg más az ízlésem, mint a célközönségé.