Nagyon érdekes (nálam) ez a férfire felnézéses dolog.
Valóban fel kell nézni, valami(k)ben jobbnak kell lennie nálam (és ez azért nem nehéz).
De hogy miben, na az kérdés.
Kortól és élethelyzettől is függ.
Amikor kislány voltam, akkor a buszvezetőkre és teherautóvezetőkre néztem fel. Nem tudom, hogy miért. Gondolom hogy lenyűgözött ahogy egy ekkora gépet "tart", vezet, és emlékeim szerint szerettem ahogy a hatalmas kormánykereket használták (óbeédesvoltam, hát nem? :))
Kamaszként is más miatt néztem fel és néztem le, női életem kezdetén és később és most is más, ami lenyűgöz.
A kérdés az, hogyha akik fiatal korukban kerülnek össze, ott képes-e a férfi kornak és élethelyzetnek megfelelően lenyűgöző lenni, és így fel lehet rá nézni, vagy ha nem, akkor ugye jön a válás, vagy adja fel a nő a felnézését, az együttmaradás érdekében.
Nem tudom, hogy érthető-e, hogy mire gondolok. :)
Amit tudok, hogy a sok pénzzel rendelkező pasik (nem volt sok, de volt egy-kettő) engem leblokkoltak és elveszetten szegénynek éreztem magam. Mai napig így vagyok ezzel. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne legyen pénze, tulajdona, hanem azt, hogy a sok pénz és tulajdon az, ami engem nem vonz, mert egy senki lesz belőlem.