Én ezért is szeretem megnézni amikor lehet, hogy ki írta, amit írt, mert annak ismeretében lehet pontosabban látni, hogy miért írta. :)
Marquez esetében nem találtam erről információt, pedig érdekes lenne.
Kifejezetten szeretem, hogy sok helyen a költők verse alá írják az évszámot is (esetenként még a hónapot is), és ha utána lehet nézni,
hogy akkor éppen "milyen" állapotban volt, az életének mely szakaszában, és sokkal érdekesebb így a vers, hogy miért is és hogyan született.
"A Mensa HungarIQában megfigyeltek egy mókás tendenciát: sok pár összejött, érthető módon - de ha egy pár szétment, a lány utána tipikusan másik Mensa-tag fiút választott, míg a fiú tipikusan NEM Mensa-tag lányt :-)))"
Ezt simán el tudom képzelni. És szépen megmutatja, hogy a nő továbbra is ragaszkodik, a férfi meg úgy dönt, hogy ádehogykellnekemtöbbilyen. :)
Én nem ismerek menzást (vagy nem tudok róla) egyedül mészárosné, született várkonyi andreát, aki annyira, de annyira, de annyira magas IQ-val rendelkezik mint mondta, hogy csuda. Na, őt kifejezetten nem bírom elviselni, nem is a mészárosnésága, hanem az előtte médiákban látott műsorai és egyébjei miatt.