Erős légiós kvartett, ez nem vitás. Látom Tolbertet te sem tudod "elengedni", én is nagyon szívesen látnám a csapatban. Nálam ezzel az a probléma, ha Tiby marad, akkor talán egy igazi center kellene inkább. Persze az elképzelésed nem rossz, hogy a klasszikus magas emberre ott van Ákos (aki nem is sérülékeny, ezt fontos megjegyezni) , de Tolbert Körmenden tényleg kényszerből játszott időnként 5-öst. Viszont erős alkata van, képzett, szóval tényleg érdekes a felvetésed, amit nem is vetnék el azonnal. Abban igazad van, hogy egy Ford-Tiby-Tolbert hármas (és ahogy írod be lehet őket helyettesíteni más nevekkel is) valóban komoly variációs lehetőséget adna. Védekezéssel és lepattanókkal biztosan nem lenne gond és mindegyikük csapatember is. Szóval valami hasonló minőséget képzelnék én is el 3-4-5 posztokon.
Woolridge érdekes, mert egyénileg nagyon jó, bár nem vajkezű, de nem tudom mennyire lenne beilleszthető Milos játékrendszerébe. Mondjuk az igaz, hogy az általam favorizált Kadre Gray ugyanez. Mindezek ellenére (ha nem jön Beni) én is vágynék egy gyors amerikai irányítóra, de szakmailag nem tudom mennyire támasztaná alá a helyességét egy ilyen döntés. Nagyon ritka közülük, akik jó védők is, Hooker típust elég nehéz kifogni. Milosnál meg amúgy is szerintem kritérium a közel 195cm ezen a poszton, ebbe a sorba illett Váradi, Somogyi, Pot és Pongó.
Viszont beszéltünk az úgymond "kockáztatásról" és ha hűek akarunk lenni magunkhoz, akkor lehet be kellene vállalni egy-két ilyen döntést.
Bízom benne, hogy majd Espadától is megkapod a választ, amire én is kíváncsi lennék.