BerCLas Creative Commons License 2024.05.20 -11 7 19756

Fantasztikus csapatunknak gratulálok az újabb, immáron hatodik bajnoki címéhez !

Gyönyörű munka volt a srácoktól, az elejétől kezdve olyan, amilyennek egy bajnokcsapatnak kell lennie, dominálnia a másik csapattal szemben. 20 évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy Kálmán Laci után lesz valaha a Falconak még egy legendája, de teljesen egyértelmű, hogy Perl Zoli is bőven az ő szintjére került a legendák "sorában". Aki egy ilyen fontos meccsen, idegenben 30 pont elérésére képes az a játékos a legmagasabb szinten van a magyar bajnokságban. Az, hogy nem tudott külföldi karriert csinálni sajnálom, de csak így tud valaki itthon legendává válni és igenis kellenek az ilyen játékosok a magyar bajnokságban. Sőt, amondó vagyok, hogy bárcsak jönne haza mindenki, hogy minél erősebb legyen az itthoni pontvadászat, nekem mint szurkolónak ez az érdekem.

Aztán bővebbet majd szerdától írok valamikor, mert úgy gondolom, hogy lehet (és kell is) írni még hosszú sorokat erről az aranycsapatról !

Nagyon várom már a Bajnokok Ligájával kapcsolatos híreket, na meg majd pár nap múlva úgyis elindulnak itt a következő évi csapatról való elképzelések.

Amennyiben holnap lesz az ünneplés én azon sajnos nem vehetek részt, de akik ott lesznek érezzék jól magukat, ünnepeljék a csapatot. Azokat meg főleg, akik jó eséllyel nem lesznek már jövőre nálunk, de minimum kettő vagy még több éven keresztül a mi csapatunkat segítették a sikerekhez.

FALCO !!!