Törölt nick Creative Commons License 2024.05.20 -2 5 6399

Én mindig úgy képzelem, hogy egész lassan hülyültek el, hogy már ilyet is bevegyenek, hogy bárki "háborúpárti" legyen. :) A háború nem pártállás kérdése, és aligha van olyan ember, aki háborút szeretne. Pláne fegyverképes fiatal férfi, akit be is hívhatnának ilyen esetben. És amikor a szomszédban aktuálisan folyik egy háború, ami akár eszkalálódhat is, akkor kevéssé hihető, hogy pl. Magyar Péter arra dörzsölgetné a markát, hogy "Igen, tök fasza ötlet! Legyen még nagyobb a háború, be akarok vonulni és ruszkikra lövöldözni." De nyilván van, aki elhiszi ezt Orbánnak, máskülönben nem mondogatnák mindenkire kb.

Mert mondják balról is, hogy rubeljobboldal, de eddig én csak gúnyból és poénkodásból olvastam ilyet a fórumon. Amúgy is szerintem yenpopulizmusnak kéne gúnyolni, mert Orbán-kormánynak annyi köze van a konzervativizmushoz, hogy ők is pasztörizált tejszínt tesznek a kávéjukba. ;P (A valóságban meg még aprópénznek is kevés, amivel a kínaiak vagy az oroszok etetik Mo-t, még az "olcsó", orosz gáznak is jól megkérték az árát.)

Előzmény: Nyúlszájú (6396)