ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2930
Hali,
naggyából végeztem a dógaimmal, úgyhogy itt. Kicsit a halálomon vagyok. Ugyanis fáj a torkom, fázom, ráz a hideg, aztán meg verejték, meleg, fejfájás etc. Ezennel kéretik mindenkitől a Triznyák alaku voodoo bábuk békénhagyása, mer nem érek rá beteg lenni. HALLOD LORE????!!!!!

Műveltségi vetélkedő:
Mit kérdeztek? Szvsz amit nem tudhacc: hogy kell krumplit pucolni, villanykörtét kicserélni, villamoson jegyet lukasztani... Ilyen kérdések vótak?

Őszinte leszek: fogalmam sincs milyen méretü gumik vannak a zautómon. A nyári az Gislaved (made in sweden), és állitólag ez az eredeti gyári volvogumi. A télit nem tudom -a tipust sem. Sajna kicsi az agyam. De ez a lore! Szerintetek milyen ember az ilyen, aki minden autónak így tuggya a gumijait. Kérdés: lore, szomszéd milyen gumit használ télen/nyáron? És a felesége? És a másik szomszéd? És Fargo? És én? Na mond már, ugyis tudom, hogy tudod...:-)

Macsek,
gratula a megfijjatalodott autódhoz. Akkor most kb. egyidősek vagytok nemdebár? Vagy még mindíg ő az öregebb? városban nem ötvennel lehet menni, hanem ötvennel szabad menni. Qrva nagy különbség. És nem mindegy, hogy azt mennyi idő alatt éred el. Szerintem te sem engeded föl a gázpedált ötvennél...

Na jók legyetek, azér még figyelgetek

Triznyák
a voodooáldozat