Jó estét volvosbanda!
Na ezt már szeressem, lehet olvasni szép képeket nézegetni...
RAF2,
ha visszanézegetsz, fargo és Bolas már jónéhány nyálcsorgatós 780-ast berakott. Nem, nem unom, de mezei 740-760-osakra van ingerenciám (nameg bajai halászléra, nameg sztékre, nameg... :-)). Az interior is érdekel...
Ilyen kettes bertone előfordult néha az Ivanicsnál, persze kitárgyaltuk ezt is (állítólag tiszta mocsok belül!)
Ja szép kedves a feleséged, biztos ő is gazdag! :-)))
Cicus,
elhappolni csak CYRUS happolhat el kerek számokat, elbalfszkodni csak CYRUS-lore balfszkodhat el nevezeteseket, szal egy esélyed van: meg kell szavaztatnod magadnak. Bár ilyenkor is max. fél napod van, nem állhat le a topik. Először nem értettem milyen számra vársz a 2800-asok közepe táján, már kezdtem félni, hogy szülinapos utsó három számjegy (pl. 899), gondolkodtam is, hogy egy 101 éves csataló vezethet-e volvot :-) Templar ugye macsek nincs nyócvan se!
Ja, a C70ért gratula. Kit ösmersz ott? Vagy felvetted a polgári esküvői kiskosztümöd, béreltél egy egybenyakú szolis kopasz állatot és beállítottál, hogy: 'az esmerci gagyesz volt, muti hogy muzsikál a modern szájmontemplár (a'la Val Kilmer) verdája!'
Kicsoda a hűségesd szolgálód? Ugye nem vagy pedo? :-))
O.T. & hobe Co.
fargo telszámát minden klubos tuggya, szvsz majd benéz és dönt.
keton,
volvon 195-ös Michelin Energy, télen 195-ös Michelin Alpin, vectrán 195-ös Bridgestone Potenza, télen 185-ös Fulda Kristall Gravito, corsán 165-ös Firestone fuelsaver (eddig 185-ös Sava Exact volt...), télen 165-ös Fulda Kristall Gravito.
Ár jú szetiszfájd? :-)
Az S80-nak magyar rendszáma volt? Tök mindegy, mert tudom a megoldást: elnézted.
Oyabogyesz,
lorenének télleg szép kis kacsói vannak, bele is fárad a gyúrásba, soxor átveszi a 'multiautótulajdonos-loreanyuka' e nehéz feladatot.
Apropopó: mi van a T5-tel? Hetvenesen vigyázni mer asztán leszedi a tolmács a tökeidet!
ORIZA TRIZNYÁK,
ne emlegesd mán, hogy mennyit dógozol, csak rád kell nézni! Öreg az meg tesemvagy!
Holnap délelőtt leszek Uniban, meg a városban is csösztetek. Ha megint a XI. kerületben lézengsz csörögj rám, kihívlak a hóra!
*-*-*-*-*-*-*
Ma voltam műveltésgi vetélkedőn (nem a Vágónál, ott a selejtezőn hazaküldtek, mondván hogy nem akarnak ilyen hamar 25 millert kiadni...) és a csapatunk második lett! Ja, hatból vazzeg! Na nem is ecsetelem, hogy milyen kérdések voltak, mert elájulnátok.
lore akinek ma derült ki, hogy piszok sok dolga van főleg júni közepéig, :-( de július egész free lesz :-)