Just1Question Creative Commons License 2024.05.14 0 3 19521

Na, akkor itt félreértettél. Én azt mondom, hogy valahonnan ez a konfliktus kezdődött. Van egy vezetőség, viszont olyan nincs, hogy a tulaj jobb keze azt mondja, hogy mától én vagyok itt a minden. Nehezen hihető, főleg, hogy Sevi 15+ évvel a háta mögött intett búcsút a cégvezetésnek és az akadémia vezérigazgatói posztjának. Az is fura, hogy miért vált ki a füredi akadémia? Csak nem épp elszámolási dolgok miatt? Ha Laci ennyire súlytalan, akkor az egész Klub egy kabaré. A fiatalok beépítéséről sztem ne beszéljünk, a Fradiból felesleges volt elhozni a Pepét 10+ millióért (ami bődületes pénz ezen a szinten) azért, hogy az UPban gólkirály lett és minden meccsen az MKSZ szerint 40+ meccset játszott. Majd felvitte a Momo a felnőttbe hogy padozzon 1.5 évet. Szerinted ez nem hiba? Ő volt az Veszprémben, aki bőven befért volna a magyar bajnokikon. Egy kiel-nél vagy berlinnél szerintem ez a fajta belső konfliktus nem jutott volna idáig. Nem azzal van a baj, hogy volt baj. Hanem hogy évekig nem csinált senki semmit. Továbbá azt már akkor mondták, hogy az elsőszámú vezetőedző jelölt nem a MomoGulyi duo volt. Csak később valaki(k) inkább őket választották. Továbbá még egy dolog. Ha Laci felelőssége a játékosok, akkor hogy lehet, hogy a mai napig nincs normális erőnléti edző? Nincs rá pénz? Vagy nem fontos? Mert amúgy látszott, hogy senki sincs a toppon.. Marija-t a Momo hivta fel a legenda szerint, hogy nem kell jönni tobbet. Ez profi? Úgy, hogy a haverja meg jött. Érdekes. Cupara mikor közölte, hogy maradna, közölték vele, hogy innentől csak pad, és kisebb a fizu is. Ismerős? Kentin Mahe is hasonló cipőben jár. De sorolhatjuk ide Lékait is. 

Előzmény: Bembi86 (19516)