adamskij Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1833
wice, hát remélem, hogy igazad lesz azzal a holodiszkkel. Bár ha azt nézem, hogy mióta van hidrogénüzemű autó, és eddig se kezdtek bele a sorozatgyártásába, csak most a BMW (na, ez az igazi OFFtopic), akkor a holodiszk elterjedéséig még várhatok 15 évet, nem?

Don Roberto da Capo, ősszel próbálozunk újra. Elég messzi vidék az :))) De ha tudsz koncertszrvezőt vagy helyet, aminek ismered a tulaját, akkor eressz meg egy mailt, és lépek.

araya, nem, ebben nincs igazad. Én mp3 párti vagyok a tekintetben, hogy ez segíti egy zene megismerését. Én is csomószor ott tökölök egy boltban, mert tetszik egy CD-borító, de a zenét még nem hallottam, és akkor jól jönne az mp3, vagy a belehallgatás, de ez utóbbi ugye a kiszolgálás miatt igen kétséges. Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ha zenét vesz valaki, akkor kíváncsi a körítésre is. De ha majd beindul az e-business ilyen szinten is, akkor szegény Warneréknek főhet a fejük, hogy mit lehetne kitalálni. Erre azonban még várhatunk egy évtizedet a magyar viszonyokat ismerve.

A demo mp3 CD szerintem felesleges. Sokkal célszerűbb egy közös ftp szerver, ahol mp3-akat lehet csereberélni, anélkül, hogy letörölnék azokat a file-okat, amiket egy órával azelőtt kínkeservesen feltöltök például az nmi.rulez.org-ra, 1,2 kb/sec hozzáféréssel. Részletek a Basztában.