Aki ellent mer mondani a topic egyöntetű fikázó kórusának (ami persze teljesen politika mentes), az kívűlről jött politikai felforgató, disszonáns hang.
Ugyanitt lehet közéleti személyiséget elküldeni a náthásba, lebarmozni, bomlott elméjünek, és kártékonynak titulálni, anélkül , hogy az politikai beszédnek minősülne.
Aztán lehet a topic tartalmára alapozva a portál címlapján ilyen "hírt" közölni:
Csoóri Sándor leköszönő MVSZ-elnök nyitóbeszédében jellem- és erkölcshiányosnak nevezte a számítástechnika használóit.
Ezzel szemben a valódi árnyaltabb szöveg:
magam is szívesen röpültem volna "korunk hőseivel", ha nem láttam volna szándékaikban a világhódító mohóságot, a meghasonlott fürgeséget.
Mikor pedig valaki felszólítja a topicindítót, hogy konkretizálja már a kifogásait, akkor egyszerüen kitér. Topicot indítani volt mersze, vitához, bizonyitáshoz már nincs vér a micsodájában. Leír két ellentétes értelmű mondatot, egymás mellé:
ezt a topicot nem Csoóri Sándor beszédének elemzése céljából indítottam ,majd:
Azért, hogy megvitassuk, hogy egy közéleti személyiség, hogy tehet olyan kijelentést amit tett
Azér ez már egy szint, tényleg.
http kartács meg harmadszor nyomja ugyanazt, ráadáasul teljesen off , hogy mit csinált csoóri 40 évvel ezelőtt
Na jó, step off
johnny két n-nel