pont ez az egésznek a lényege
hogy pénzzel nem tudsz mindent megvenni.
lehet úgy is csinálni, hogy akkor is beleállunk valakibe vagy valamibe, amikor jól megy és jönnek az eredmények - de nehogy azt mondd nekem, hogy amikor stabil FF-os szereplő egy klub, akkor a szurkolók nagy többségének az jut eszébe, hogy ok, de ez meg az nem idevaló, nem jó a vezetés, honnan van a pénz...
ez az emberi természet mindenhol: az eredmények és a siker elfednek sok mindent.
megírtam azt a cikket, mert - hogy Hegyi Ivánt idézzem - "annyira lehet szeretni a Veszprémet, mint én, de nálam jobban nem" . és a cikkben is leírtam, hogy nem az eredménytelenség a legfőbb baj. ha bejutottunk volna a Final Fourba, ennek a cikknek akkor is lett volna létjogosultsága.
az, hogy milyen szervezeti struktúra mentén és kikkel működik a klub, milyen háttéralkuk és emberek dolgoznak milyen pozikban, azt nem tudom - azt majd kideríti más, ha lesz rá igény.
de ez Magyarország, a sajátos kis viszonyaival, ezt nem lehet elfejteni. ahogyan azt sem, hogy 2012 előtt azért mi sem voltunk a korrektül működő klub mintaképe, bármennyire is tisztelem HCS és az akkori vezetés munkásságát.