Evok: ha egyazon ajtós feliratra gondolunk, akkor azt Andrea produkálta, "bosszúból". Ilyesmi volt: Liebster Jürgen, heute geht es leider nicht, ich erwarte Dich morgen zu der gleichen Zeit. Sabrina. Ja és még ez is: Love U. Jürgen pedig már a kézírásról rájött, hogy Andrea az elkövetô. Tja, Andrea eleget feszegette neki, hogy lassan több idôt tölt Jürgen a lányszobában, mint ô maga.
Én örülnék, ha Sabrina esne ki végre, mert idegesít. Persze, a hülyeségével visz némi életet a házba, de elég primitív. No és ez a röhögés... Nem beszélve a klassz sérójáról és a szexis cuccairól.
Ma sikerült megtekintenem, hogy Manuela hogy vezet müsort a Call TV-n. Nem is volt olyan szörnyü, mint gondoltam, de még mindig tartom, hogy ilyenfajta bugyuta müsor vezetéséért én nem lelkesednék annyira. Persze, lehet hogy Endemol elôírta neki, mint Ex-Big Brotheresnek, mert valamit kooperál a müsorral.
Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de most hogy lesz a Nominierung? Mert ha jól emlékszem, most csak egy embert szavaznak ki - csak már azt nem tudom, hogy hogyan - s aztán pedig a közönség dönt, hogy a bentmaradó 3 közül ki nyerjen. Vagy nem így van?