Langels Creative Commons License 2024.05.07 0 2 19434

Megnézegettem a két keretet, nagyjából én is így látom.

1-es poszt: Pongó Marci, Pot – Jovanivic, Pongó Máté
Itt úgy gondolom főleg azért billen felénk a mérleg, mert bár két nagyon különböző stílusú irányítónk van, mindegy melyikük van fent, ugyanazt a magas minőséget képviselik. (Persze, ha Stefan hozza a playoff üzemmódját :P) A Szolnoknál azért van egy kis deficit, ha nincs fent Jovanovic.

2-3-as poszt: Perl, Tanoh, Jordano, Benke – Durham, Eads, Lukács, Rudner, Pallai
Talán itt lehet a legkisebb a különbség a két keret között összességében. Bár, ha az amcsik nem fognak ki egy komoly extra formát, akkor itt is felénk billen a mérleg. Durhammal nem is tudom mi van, ő tegnap is alig játszott..

4-5-ös poszt: Tiby, Kovács, Keller, Barac, Kriva – Thomas, Wiggins, Révész.

Úgy gondolom itt billenhet igazán felénk a mérleg. Nagyon remélem, hogy – ahogy korábban más csapatok ellen is – az egy igazi centert ki tudjuk venni a játékból. Egyrészt az irányító levédésével, másrészt a magasaink jó védekezésével, fizikalitásával. (Remélem nem hagytam ki sehonnan senkit! :))

A Szolnok szerintem abban fejlődött a legnagyobbat, hogy fel tudták venni a "balkáni", fizikális mentalitást és ezzel le is tudtak dominálni mindenkit. Ebben nagyon fontos, hogy az első meccsen föléjük kerekedjünk. Ha azt mutatjuk, amit az előző 6 meccsen, akkor nem lehet gond..

Előzmény: Real013 (19425)