búvár-halász Creative Commons License 2024.05.06 0 3 6004

Szerintem a Dk is gyengült, ott is a törzsszavazókra mennek rá, sokan azért szavaztak rájuk, hogy ők a legerősebb ellenzéki párt, és azok már morzsolódnak is le róluk rendesen.

Szerintem a második gondolatmeneted annyiban átformálható, legalábbis részemről, hogy egy rendkívüli politikai tehetséggel megáldott ember ( bármennyire is kopott az esett mára) által kiépített a maga módján alkotmányjogilag és jogszabályi környezetében is zseniális (autoriter) rendszert csak egy unikálisan tehetséges ember tudja megbontani,- nyilván kell hozzá egy adott politikai környezet is-, olyanok meg nem teremnek minden fán.

Vona valóban minőségi volt, csak rosszkor volt jó helyen, emellett őt a magánéletének a módszeres  tönkretételével is sajnos sikeresen mószerolták , ő nem bírta.

MP-ről még mindig nem tudom, mit gondoljak pszichológiailag, de egyszer csak dűlőre jutok ebben is, bár nekem most már hard evidence kellene ahhoz, hogy annyira pata, hogy ne legyen bennem valamiféle óvatos reménykedés felé, mert még ha pata is, egyelőre a lendülete, a tehetsége és a fáradhatatlansága nekem épp fontosabb.

MZP külön kategória, rengeteg hibája van, nem országos tényező, de ő tényleg még a Bohárt is szét tudta szívatni, a beszélőkéje az egészen komoly.

Előzmény: Omar Khajjám (6002)