Törölt nick
2024.05.06
|
|
-1 2
5987
|
Van rá egy szép szó: szakbarbár. :) Alapvetően a közlekedésszervezésnek tök jót tenne, ha a karmai közé kaparinthatná, nagyon sokszor vannak jó meglátásai és tervei ezzel kapcsolatban. Anyám utálja, mert valahogy a bkk-vá alakulását a bkv-nek hozzá köti és szerinte az szar volt. Nyilván nem értek vele egyet, de mindig ámulattal vegyes röhögéssel figyelem, amikor egy fideszes (aka anyám) fideszes politikusokat vagy szakembereket "utál". Pl. Ádert és Rogánt is utálja. (Rogánt mondjuk megértem, de hogy Áderrel mi baja, az rejtély, súlytalan egy figura az öreg.)
Persze a fővárosnak nem csak a közlekedés a "dolga", szóval nem tudom, hogy a többiben milyen a programja, de elolvasom, mert kíváncsi vagyok rá, valahogy jót várok tőle ezen a téren is. Hogy jobb-e Karácsony Gergőnél, azt nem tudom megítélni, elég vegyes, amiket látok a villámlátogatásaim során, bár a legutóbbi két alkalommal szép arcát mutatta a főváros. Mondjuk, nem is akartam végigautózni a körúton, mindenhova villamossal mentem, kivéve a Suzuki-szervizt. |
Előzmény: Nyaky Z. (5982)
|
|