búvár-halász Creative Commons License 2024.05.05 0 3 5978

Szerintem mi mást értünk bunkón, mint kifejezésen. Ez az a fajta kommunikációs veszteség lehet, amit írásban elszenvedünk. Én benned azt a tulajdonságodat nem kedvelem, hogy írok valamiről, a magam részéről őszintén, és egyből rákontrázol, hogy az amúgy nem is úgy van, mert pl. a dilin a kétszínű emberek sokkal rosszabbak, mint mondjuk egy olyan bunkó, akiről én beszélek ( és nyilvánvalóan teljesen mást értek ez alatt, mint te, a bunkó engem minden megnyilatkozásával irritál). Majd jön Csalit és rádhelyesel, hogy igen, ez igaz, mert a bunkók legalább őszinték. Én meg szarok erre, ettől még nekem alanyi jogom utálni Tarlóst, aki lényegében mindig és mindenkor egy bunkó volt, aki engem, mint ebből a szempontból létesztétát, alapvetően irritált is emiatt folyamatosan. Szóval ezt nem fogom veled megbeszélni, mert kurvára bele vagyok ezekbe fáradva, és igen, nekem egy bunkó állandó bunkósága pont annyira irritatív, mint neked egy polos napraforgóé. És ezt meg sem tudjuk beszélni, ezt egyértelmű innentől, kár lenne erőltetni.*erőteljesen legyint*

Előzmény: MrJones512 (5965)