Dr. Jack Creative Commons License 2024.05.01 0 3 18871

Így van. Nincs kifogás, az első meccsen is szarok voltunk 40 percet. Itt 60-at.

Aki azt kérdezi Ilic hibája-e?

- Sokkal erősebb kerettel, gyengébb játék - Keret alapján Top 3-mas csapat a Veszprém ezt továbbra is tartom. Ez önmagában már elég amúgy de nézzük a mai meccset: 

- Szélsők közül egyedül Elisson mutatott valamit erre becseréljük a 2. meccsen is az első meccsen görcsös Descat: kihagyott ziccer, szokásos kihagyott hetes

- Értem, hogy Mahé nem a kedvence, de sokkal frissebb lett volna a végén mint Cassado, lehet a 3 - 2-es lerohanásnál nem dobja oda az ellenfélnek amikor tiszta a helyzet . 

- Sandell jól szállt be az első félidőben. Második félidőben egy percet nem kapott. Egyébként egész évben nem volt kihasználva. 

- A beálló játékunkat kb megölték ma a dánok. Várható volt, hogy ez fókusz lesz náluk, de ne volt megoldás/helyettesítő elem tőlünk. 

Kicsit távolabbról: 

- A két meccsen játék szempontjából nem volt semmi ötlet 

- A játékosok nem voltak csúcsformában és rápörögve a meccsre eléggé

- A védelem gyenge volt

Még távolabbról: 

- A sokak által említett bal átlövő pozíció homály. Eldera nem játszik jól támadásban (védekezésben szerintem OK), Kosorotov egész évben 1-1 momentum kivételével közel 0. Értem, hogy Ligetvári védő játékos és ha támad az a védekezés rovására mehet, de ha a másik két játékos ekkora homály, megpróbálni meg lehet. Egyébként Cassado és Mahé is opció lehetett volna oda jokernek. Ezek közül egyik se valósult meg. 

- Hoxert ma ugyanúgy hagytuk lövöldözni, mint a GoG meccs ellen Mensing. Meccs közbeni reakció 0 az ilyen helyzetekbe.

- Ahogy fent említettem Sandell indokolatlanul sokat volt mellőzve az egész szezonban, nem csak most. Barca elleni hazai meccsen is kifejezetten ez volt az érzésem.

- Két ilyen beállóval a 7 a 6 elleni játék opciójának a hiánya szintén bűn. 

Előzmény: Gabalier (18840)