Zarquon
2000.05.24
|
|
0 0
2796
|
Kedves gyerekek!
2.0T: Nemtom, feltűnt-e, hogy az S70-ekben nincs négyhengeres, az S40-ben pedig nincs öthengeres motor, így túl sok közük nem lehet egymáshoz.... Amúgy Volvo fejlesztés mind. Az öthengeresnek nagyon jó hangja van, az S40 négyhengerese jobban viszi a kocsit. Ennyit a 2.0T témáról. Egyébként az S40T nagyon kellemes jármű, szarrá dícsérte a sajtó. Nekem személy szerint a 2.0 szívó és a T4 is jobban teccik (az ember döncse el, hogy aszfaltszaggat vagy cirkál...). Viszont kurva nagy előnye mindnek, hogy nem az a hulladék Renault váltó van bennük, mint az 1.6-osban (meg a 480-ban), amit a gyűrűfelhúzos rükiről lehet felismerni.
Hogy lehet itten képet küldeni? Ugyanis van egy elég használható 480 képem, amit szívesen bedobnék a közösbe. Hiányolom a 480-at a poszterről!!!
Tegnap lenyomott egy Punto turbó, úgyhogy ne nagyon molesztáljatok, mert harapok!! A múltkor voltam gyorsulásin és nyomtam egy Xsara VTS-sel (167 LE), és csak azért nyomott le, mert elszundikáltam a rajtnál... Mostanában nincs sok sikerélményem.
Üdv
Z. |
|