zsurmi Creative Commons License 2000.05.24 0 0 484
> Én is kint voltam a sci-fi napon, először életemben, tele reménnyel
> de egy kicsit csalódtam...

Kedves Weirdo, az élet tele van csalódásokkal. Pl. amikor a kisgyerek hisztizik, mert nem kapja meg amit akar, az is csalódás. Mégis a gyerkőc tanul belőle és javára válik. Szerintem barátkozz meg a gondolattal, hogy időnként fogsz csalódni és a dolgok rendszerint nem úgy alakulnak, ahogy azt te szeretnéd.

>Nem kritikának szántam, de úgy érzem perpill az átlag magyar
>állampolgárnál többet teszek a Trek-ért.

Jó és ezt nekem veted a szememre? Kiderülhetett előző levelemből, hogy a szervezők között voltam.

>A szégyenkezés: nem a göncök minőségéről beszéltem (nagyon
>tetszett, amit láttam), hanem egy "átlag" magyar felnőtt azon
>mentalitásáról, hogy a sci-fi mese, vagyis ennyi erővel
>beöltözhetnénk békakirálynak is.

És ennek mi köze hozzánk?

> Ha jól olvasom, nem is adtam tanácsot, csak leírtam a véleményem.

Én meg nem vetettem a szemedre, hogy tanácsokat osztogatsz, hanem figyelmeztettelek, hogy ne tedd! Ne haragudj, ha félreérthető voltam.

> Amúgy meg Veszprémből egy kicsit bonyolult lenne komolyan segíteni, főleg ha már nem diák az ember, nincs autója, éhező értelmiségi, és
a veszprémi trekesek (alig vannak) rá sem hederítenek az érdeklődésére.
> Elhiheted, hogy beülnék közétek ha tehetném.

Nem kell beülnöd. ávolról is tudsz segíteni. Először is segíts magadon! Bőven elég ha klubot szervezel veszprémben. Pl néha összejössz azokkal kik szeretik a trek-et.

Amúgy én pl. 1 évig csináltam a klub honlapját Zalaegerszegről. Trekker ott is alig volt, most sincs autóm és akkor még ráadásul csoró polgári szolgálatos is voltam.

De közvetlenül nekünk is segíthetsz. Először is értesz valamihez? Másodszor szeretsz valamit csinálni? Én igyekszem egybe kötni a kellemest a hasznossal, hobbyt a munkával és tanulni abból amit a klubnak készítek.

> Még egy fórum, amit a közeljövőben csak olvasok:(((((((((((((((

Ha mindig ennyire könnyen megsértődsz, sehol sem lesze egy helyen sokáig :-(

Előzmény: weirdo (482)