egerszegi Creative Commons License 2024.04.30 -5 3 19304

Arra gondol szerintem ami a régi jó szerda-szombat ritmus volt, mert akkor mindig volt meccs hétvégén.Szerintem az normális, hogy egy 18 alatti gyerek hétköznap este nem nagyon mehet meccsre mert tanul meg alszik. 

Így az első kör 2 hét max, és ha spórolni akarunk, akkor az első kör szombat-szerda-szombat-szerda-szombat, a második szerda-szombat-szerda-szombat-szerda ritmusú, a harmadik meg újra mint az első. Ha valaki "söpör" akkor másfél hetet vár. 

Így 7 hét(8 szombat) alatt lemegy a rájátszás, igazán beleférne.

Ez volt a "hőskorban" csak a másfél hét várakozás miatt sírt mindenki, most meg kevés nap szünet miatt sír. Annyiban van szerintem MZnek igaza, hogy ha építesz egy csapatot és egy ritmust heti egyre, akkor a heti 2-t megoldod, a két napontát már nehezen.

Ennek amúgy ragyogó feloldása lenne egy év közben is erőltetett menet, és akkor konzisztens a sztori. Értem hogy nemzetközi kupa, de azzal együtt is bőven lehetne sűríteni. 

Ami ki szokott maradni, hogy az egésznek a lényege a szórakoztatás, azért van kosárlabda mert ki akarjuk szolgálni az érdeklődőket, a nézőket elsősorban. Ez egy cirkusz, akkor meg a nézőkre kellene elsősorban figyelni, nekik mi a jó.

Előzmény: BerCLas (19293)