ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.24 0 0 2775
Alvós társaság!

kiazágyból izibe!

Fargo
poszter teccik, látom mind a 9 képet, de nem tudom eldönteni, hogy mejjik a tégla(7xx), úgyhogy asszem kiestem:-).

Oya (az okinawai vérnyaglonc)
okfejtésed nem mindennapi, szerintem te a fejedben égeted el a rengeteg kalóriát:-). Lorrónak nincs opelje, azisa Zanyukájájé:-(. De majcsak összehoz némi zsét valami téglára. Hátha valaki megkeni most vizsgaidőszak tájékán. A macsekom Géza néven fut hivatalosan, és házi fajta (egy bérházban akaszkodott rám). Kicsit agresszív, rettegésben tartja a környéket, néha hoz meglepiegeret, meg gyíkot a töltés oldalából, csak hogy ne nézzem naplopónak. Volvo-t imádja, ahogy kinyitom beül és nyávog, ha nem nyitom ki, akkor a tetejéről szemléli az ellenségeket. Mostanában kezd kicsit elhízni, de jól áll neki (velem ellentétben).

Lorenté
ha télleg vidókártyára vágysz, sikíts és túrunk valami occsó-dejót. Mondtam neked, hogy fűtéskapcsoló csak luxlájkszém, internal egész más. De ezexerint nem hittél nekem, pedig asztmonnyák, hogy meggyőző képpel tudok hazudni. Lehet hogy amikor nem hazudok, akkor nem meggyőző a képem?:-(

Triznyák
aki most biztonságiőrzi az álmotokat:-)

Előzmény: fargo (2774)