dapro Creative Commons License 2024.04.28 0 1 18742

Semmi konkrétatat nem tudok, Bembi bejegyzésére támaszkodtam. Elképzelhetőnek tartom. Nézve a BL FF-be jutó 8 meccset, férfi-női vegyesen, 3 párharc látszik eldőltnek. Csak szurkolóként (sem topjátékos, sem edző nem vagyok) úgy tűnik, mindhárom az edzőnek köszönhető. Canayer leiskolázta Jichát. Carlosról írtam hozzászólásomban, addig kevert, míg...élvezet volt a Barca 2. félideje. Mai nap, valamelyikünk írta, megérkezett a szakma Győrbe. Nagy Laci remek lapot húzott Chema hosszabbításával, de tönkre teheti renoméját Ilic hosszabbításával. Erőből tartunk a fél FF-nél....ez kevés egy Magde, Monte, Barca sziporkázó, élvezetes játékával szemben. Náluk van Claar, Kristiansson, Mem, nálunk Nedim, Omar, Dragan, minden csapat fantasztikus...de náluk profi edzők is vannak. Visszatérve kérdésedre, lövésem sincs mit szeretne Fabregas, de edzőnél nem e szinthez szokott. Figyelmedbe ajánlanám Görbicz ballépését Kirkellyvel...győztek a játékosok, Görbének meg kellett hátrálnia. Baj? Nekem nem, 7 gól "Per Viperák ellen"

Előzmény: nm' (18735)