lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2769
Pitecus,
te lusta! :-)) Ha visszaolvasol láthatod, hogy június 3-án lesz tali, a Nagytarcsa felé vezető út menti autósmoziban! Lehet jönni volvo nélkül is, lehet, hogy én is opelozok Trizzy miatt... :-)
480T az have, mer a T4-et lestoppolta az S40.

Oyajbogyó,
már értem. Még jó, hogy nem jöttél ki a hóra amikor hívtalak, mert könnyen megjárhattam volna. Szerintem is meg tuggya verni Brúszlí a Svárceneggert! :-))
Figyúz, gyere mán a talira te is. Ilyen Trizes nyugis pofák hangulatát nehéz egyedül feldobni, te mög vidám gyerök vagy ha nem csal a jó memóriám... Gyere a toyoval, azzal is crashtestezhetünk. Cégautó rulez! 'Hát az úgy vót főnök, hogy gyütt a vóvó átkozottú én meg beléje. Nyert, ez van!'

Őriz a biztonságiőrrel és fargoval voltunk Ivanicstelepen. Csorgott a nyálam, a 480 állati, és jósok hétszázast is mustrálgattam. Egy csöppet drágák a picik. PL. 250k-t futott 740TD 1,25 milla!

Bolas,
a klímás 740-esekben volt olyan fűtéspanel mint a tiedben. A nemklímásokban másmilyen volt! Most akkor mi van? Klímás volt mégis?

keton,
tudós típus rulez! Tarts ki, ne hagyd magad Templar ellen! :-))

fargo,
mert lehet, hogy mindjárt elalszom: csupa jókat néked és kedves (tényleg nagyon kedves!) nejjednek, legyetek jók! Ja, és gratula a szééép familyhez! :-)))

lore