Viveca Creative Commons License 2000.05.23 0 0 185
Na csőváz.
Hát ez buzi jó, emberek. Én letörve, mint a bilifül, a Libertine a padló alatt nyökög, a lámával meg folyton elkerüljük egymást.
Ember, fogd fel, hogy nem tok levelet kűdeni! Ha megfeszülök, akkor se! Azelőtt ment, de mijóta áttértünk az elenderről az externetre eccerűjen nem működ. A fene se érti, miért, mert bent (ahol ugye válságstáb, vészhelyzet, tetején grín dokival... csődbe megy a cég, stb), ott simán megy. Hát vakegér legyek, ha értem.

Hol bujkál már ez az átok Bloodflower... Bár asszem, miután hazajön, egy hétbe telik neki, míg elolvassa a sok zagyválkodást...

Ma bátor oroszlán vótam, mutattam az üres főnöki szobának egy szépre egyenesített középső ujjat, majd rátelepettem a netre - kemény két percre. Fulladjanak meg ezek az elcseszett burzsoá szarjankók! Csak a frímélig jutottam, de nem is akartam többet. Válaszolni persze már nem tuttam...

This was the highlight of my day, ahogy Lester, aliász Kevinszpéci mondaná rejsz közben a zuhany alatt... Hát én is megnéztem a magam gyönyörét: HIM az MTV-n!
Ezt most sajna csak Flower fogja érteni. Meg Libi, de neki ízlésferdületileg a nők teccenek, szóval ölég beteg egy ipse... Az az igasság, hogy nem is tudom, mi van ezzel a Ville gyerekkel. Öléggé le van amortizálódva. Komolyan mondom, a Mizsé jobban nézett ki a maga ortodox, kedvesen házicoca módján... Nem tom. Ha kell a felvétel, természetesen a rendelkezésedre állok!

Drága pancser, töretlenül szeretlek és hiányzol, de csak itt tudok (tudnék) véled enyelgni. Szomorjú, de ez van. Ami pedig a gyalázatos körülményeimet illeti... Majd csak megoldom valahogy. Van neked jobb dolgod is, mint rajtam jótékonykodni. A végleges pánik akkor fog bekövetkezni, ha netán repülök, mint a győzelmi lobogó és ennek folytán visszafizettetik velem az egész évre kiutalt ruhapénzet, a béren kívüli juttatást meg a satöbbit. Na, akkor befellegzett... Próbálunk lélekben felkészülni a legrosszabbra. (Eme plusszokból terveztem volt gépparkot aktualizálni, lerongyolódott monitort cserélni és netán még élni is olykor, netán, valamibűl...)
Csók mindenkinek.
A Viveca