Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2762
Oriza

Kijelentésem szigorúan tudományos alapokon múlik. Direkte is mint azt lorétól köztudjuk, kedvenc bálnádnak amerikai lámpái vannak. Ebből kikövetkeztettem, miszerinteis neved még véletlenségből sem esti eséből származik, hanem lemaradtak róla az ékezetek és jó amcsi szokás szerint összevonás is található benne valószínűleg. Fenti kiindulás alapból pedig éles logikámmal kisakkoztam, neved eredetét ami pedig "Őriz a Triznyák". Ebből már csak egy apró logikai ugrás volt előállni a tökéletes megoldással, miszerintis biztonsági őrként dolgozol.
Ezen feltevésemet a továbbiakban erősíteni látszik az a tény, hogy milyen melgibzonos-halálosfegyveres kinézettel rendelkezel. Merugye ő is fegyveres testületnél dolgozik vagy mi.
Mellesleg milyen macska-predátorral vagy felszerelve őrzés-védésből kifolyólag. Az én lakásomat ugyanis egy "Hómancs" fedőnevű, havas tájban való bevetésre kiképzett 3 hónapos fehér perzsa kandúr uralja.

Oya
Aki már megint éhes, pedig már bevágott néhány cerbonát, meg porból készült kakaót, és bizonyítottan nem gilisztás