búvár-halász Creative Commons License 2024.04.24 0 3 5611

Itt szerintem több értékelendő tényező van. Egyrészt a Főnök kivételes politikai képességeit (melyek mára azért tényleg kezdenek megkopni, de azért jelen vannak) én veled vagy más ellenzékiekkel szemben sosem kérdőjeleztem meg. Nem tudom, miért vannak ennyire zavarban, mármint pillanatnyilag értem, megy az MP lavina előre, de a Főni azért előre szokott gondolkodni (még ha sokszor nekem nem tetsző módon is teszi). Értem a gazdasági válságot, hogy június 9-ig nem lehet megszorítani, amit majd utána ráfognak a háborúra, stb, tehát most minden ellenük dolgozik, de akkor is furcsa. Valószínűleg 14 év alatt tényleg annyira beletespedtek a hatalomba, hogy egy ilyen belülről jött időzített bombát nem kalkuláltak ebbe bele, meg egyszerűen minden tényező ellenük dolgozik. Szíjjártó nyilván szaladgál Kínába meg az összes keleti autokráciába, és a következő két hónapban még köt 10-20 db 100 évre letitkosított nagy volumenű és nekünk hosszú távon szar szerződést, de alapvetően furcsa nekem ezt az egészet szemlélni. Amikor minden szar visszahullik valamely rendszernek a nyakába.

Nem tudom, ki az a késes amúgy.

Előzmény: MrJones512 (5610)