Mélyen 10telet Őriz a Triznyák, aki biztos biztonságiőr
Eználam kérem foglalkozási ártalom. Tudniillik vacsorára megettem egy nagy tányért ugyanezen fajta étekből, majd reggelre kelve igen éhesnek éreztem magam, és tekintve, hogy maradt még az esti eresztésből úgy döntöttem, hogy bedöntök még egy jókóra adagot a szilvásos derelyéből. Mellesleg általában én sem szoktam reggelizni, de mikor kicsi voltam és apukámék vendégségbe vittek előtte jól megetettek otthon, nehogy mindent felzabáljak a vendégségben. Hogy miebből a tanulság? Hogy nehogy a Lőre (aki meg egészen biztosan borászattal keresi a bajai halászlérevalót) meg Fargó kollégák ne érezzék rosszul magukat, hogy nagymackó létükre egy kákabélű öltönyke asztal alá eszi őket ma már elfogyasztottam összesen vagy egy liter tejet, egy fél zacskó mirelitből készített szilvásderelyét, három citromosminyont, meg két sajtoskiflit sonkával, ezenkívül ittam még a reggelihez egy kakót meg egy cvitaminos plusszt.
TÍDUDIDUDUDIDU! FIGYELEM SZÓGÁLATI KÖZLEMÉNY!
LORE KOLLÉGA FIGYELEM! LEGYENOLYKEDVES FŐVENNI A TELEFONNYÁT!
Amennyiben eztet olvasja, akkor még megjegyzem, hogy Fargo Kollégával történt 1eztetés alapján 1/4-ed 2 órakor Érden az Steakokhoz címzett házban futkozunk össze. Amennyiben nemolvassa, akkor meg híja fő Fargó kollégát további egyeztetés céljából kifolyólag.
Naviszonyhallásra
Oya
Akimámegintéhes...