Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2744
lore
Én egészen tisztán emléxem, eccer egy nagyon nagyra becsült ember aztat találta mondani a rádijóban, Hogyaszondja "Én azért tisztelem az öreg parasztembereket, mert azok be tudják osztani és egyszerre fogy el a kanyerük meg a szlonnájuk."
Namármost amor eztet hallottam még igen könnyen befolyásolható voltam, midösszesen vagy négyegészöttized éves, ésakkor még csak petőfi rádijó szólt a nagyapám szokol rádijójában, miközben ebéd után hálószomában szundikáltunk.Ebből eredően már arra sem emléxem, ki volt az, aki eztet találta mondani, csak nagyon mélyen megmaradt bennem és valahogy azóta is rendszeresen eszembe jut. Akkor úgy gondoltam, hogy mostan én a világegyetem igennagy igazságát hallottam, ésmég aztis gondoltam, hogyez majdnem olyan, mint az "Addíg nyújtózkodj ameddig a takaród ér" csak sokkal jobb.
Azóta szegény nagyapám már egyedül szunkál a hidegben, nekem meg csak ilyenek maradtak, hogy kényszeresen beosztom a kaját. Ezvan.

Oya
Akit előző életében Fraydnak hívtak, de az már elmúlt, de még midíg a gyerekkorra vezet vissza mident

Előzmény: lore (2742)