Kedves gyerekek!
Örömmel jelenthetem, hogy ezentúl nem fogok túl sűrűn benézni. Eddig se tettem, de mivel a telefonszámla kapcsán kollektív szemöldökráncolás veszélye fenyeget, kénytelen vagyok visszafogni magam.
A ködlámpa-témához kapcsolódik a kérdésem, hogy most szabad-e ködlámpázni, vagy sem? Egy haverom évente megetet, hogy most már szabad, a yard meg gennyesre keresi magát rajtam. Szóval mi most a helyzet?
A találkozóra nagyon szívesen elmennék, de egyetemi életformámmal nem nagyon fér össze ez a szombati 10 óra. Főleg, mivel Balcsiról közelítem meg a helyszínt. Szóval nemtom. Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy nektek kib@sz*ttul semmi fogalmatok nincs arról, hogy hol van ez az autósmozi... Vagy ha igen, nem tudom, miért lapított mindenki, amikor valaki (többen is) megkérdezte, hogy hol is van... :-) Amúgy kb. 75%-ra becsülöm, hogy manifesztálódok az autósmoziban, de nem ígérem, hogy 10-kor. De ne csüggedjetek, ez még csökkenhet!
Na mindegy. Érdekelne, hogy Mr. 480T milyen színre (és milyen típusú festékkel) fújatja le az autóját és miért.
Azt a Long Vehicle típusú cuccost már én is láttam, de nekem nem jön be.
Egyébként egyszer láttam egy magyar rendszámú 780-ast a Komjádinál, valami sötétmetál színben. Emlékeim szerint a sofőr sem volt semmi. Persze a 780-as belőlem is bombanőt varázsolna... Ti láttátok már?
Na ágyon meg az Isten
Zarquon