Nem bízva a saját orromban , mindenkitől megkérdeztem (még a postástól is) , hogy éreznek-e macskaszagot . Elvileg senki . De én reggel-este szárazra takarítom az almot , és a legnagyobb kapható tálcát használom . Mióta meg igazi nyögdíjas vagyok , napközben is megtehetem ha kell . Viszont ezek 11 (mindjárt 12 ) éves ciccek , szinte egész nap alszanak . Szőr persze van , pedig rendszeresen fésülöm őket , de mégse kopasz macskák no .
Egy szinten 3 lakás van (ahová megyek ott is) , de még senki nem reklamált miattuk .
Menyemékről fogalmam nincs hová mennek , keressük nekik is az albit . De mintha engem jobban izgatna , mint az érdekeltet .... akármi legyek , ha értem . Vagy sumákol , vagy úgy van , mint eddig mindennel : utolsó percben majd lesz valahogy . Ilyen mentalitástól a falnak tudok menni . De nem nekem kell megoldani . Mióta velem laknak , azért jópár dologba belelátok . Háááááááát ....vastagon kell a tolerancia hozzájuk .:-(
Amiben persze az is benne van , hogy minimum 30 éve egyedül lakom , most meg lefáraszt a nyüzsgés , a rendszertelenség . A magán életben is "könyvelő vagyok" .