GarneTT Creative Commons License 2000.05.22 0 0 292
Of
Bocs, hogy idáig nem írtam, de gőzerővel készültem a matekfelvételire, ami most kissé k*** nehézre sikeredett... Így én is örülök, ha legalább 1 yo feladatom volt :)) Na de BB
ONN

Én láttam is ma Manuelat reggel, egész tehetséges. Kerstin már nem annyira, ő múlt héten is volt a Kól-Tívinél. Szerintem minden nap vannak...

Nagyokat "kacagtam" én is, amikor Jürgenék előadták a szexhirdetéseket, amiket az éjszakai műsorból ismerhetünk... Az a Sabrina-féle Domina-look és a Jürgen-féle Osztriga bár look nagyon bejött :))))))))) Verena nem adott elő semmit, vagy arról én lemaradtam?

Verona is érdekes volt, bár azért reggel láthatólag rosszabbul nézett ki, mint előző este, tehát ő sem Superwoman (mintha erről lett volna szó) Amikor kijött a rózsaszín felsőben John tekintete mindent elárult, nagyon "édes" volt, mondanám, ha lány lennék :)))))))
Azt is meg tanulhattuk, hogy kell úgy felvenni egy melltartót, hogy közbe rajtunk van a top. Én mondjuk csak levenni szoktam a fenti ruhadarabokat, úgyhogy ez engem nem érint :D (Persze NEM magamról szoktam levenni :))))

Viszont Verona behozatala az RTL2-nak nagyon sokat hozott, tény ami tény, rekordokat döngettek a nézettségi kvóták. Sőt, ráadásul napi 2 órát adtak a BB-ból.. a Végén átnevezhetik magukat Big Brother TV-re... Ez már szinte Truman Show 2 lenne...

A Suzukis dolgot én is láttam a TV-ben, hát, érdekes. :) De a Tégla inkább közelebb van a BB-hez, mint ez a Sléáger Rádiós ökörség.

ÓFF
Az RTL-en pedig mutattak egy olyan versenyt, ami tegnap kezdődött, és arról szól, hogy ki tud több ideig egy magas szék-szerüségen maradni. A tavalyi győztes 109 napig ült ott... a szék
teteje olyan 1-2 nm-es lehetett...
ÓN

óut