jaj, kedveseim!
úgy örülök, hogy ennyire aggódtatok....de a rosszakaróim még nem örülhetnek, újra itt vagyok! persze tudom ám, ohgy megint sally keze van a dologban! ugyanis vasárnap reggel bekapcsolta a gépet, aztán "véletlenül" elromlott....hiába nyomkodtam össze-vissza, semmi sem látszódott....de nem volt nagy a baj, mint akkor, mikor ez a fantasztikus lub beindult (köszönet érte a mi édes kis bélánknak), a doktorbácsi már meg is gyógyította!!!! remélem örültök, és béla is meg tud bocsájtani ezért a kis kimaradásért, és én is kapok az eperből, igaz nekem is van itthon, csak epertorta formájában (most nem olyan mint múltkor, csak sima kis gyümitorta, de azért nagyon fincsi!). örülök, hogy libling nem hagyott cserben, rá aztán télleg mindig lehet számítani!!!! ami a képeket illeti, nem is naktek raktam be, hanem ketchupnak, aki úgy tűnik megint felvette a rejtőzködő színt. ice sem ír....
az nem lehet, hogy csak két rajongóm marad!!!! de nem....én sejtem egy titokzatos idegen közeledtét, aki talán nem is annyira titokzatos....egy régi ismerős talán? de vajon kié?
és a sorozat rejtélyekben bővelkedve folytatódik, szépen közeledve az 1000 felé.....:)
na ha itt vagytok, akkor örömmel venném, ha visszatérésem alkalmából rajonganátok, ovációznátok egy kicsit....na lécci....:)
csókok, millió, ölelés, stb.....
lina